Dins el paquet d'inversions que l'ajuntament de Puigcerdà destinarà enguany a millorar els carrers més malmesos del municipi, hi ha el carrer Escoles Pies, un dels vials més transitats que connecta l'avinguda Catalunya amb el nucli històric i comercial.

Des del consistori han recordat que, a diferència d'altres carrers del centre, el carrer Escoles Pies suporta molt transit rodat perquè, excepte els dissabtes a la tarda, diumenges al matí i alguns dies festius, hi poden circular cotxes i camions de poc tonatge. Això, més el fet que els dos passats hiverns han estat molt rigorosos i han malmès molts carrers del municipi, fan que aquesta actuació sigui molt necessària.

El projecte contempla actuar en dos trams diferenciats, un amb paviment i l'altre amb llambordes.

L'ajuntament es troba ara en la fase de redacció del projecte i espera que les obres es puguin iniciar a la tardor. Si no fos així, començarien un cop passat l'hivern, a dir, a la primavera del 2019.

El pressupost aproximat de l'actuació és d'uns 150.000 euros, majoritàriament finançats amb fons propis.

Recordem que aquesta primavera el consistori puigcerdanenc ja ha actuat en un tram del carrer Alfons I, als accessos a la plaça Barcelona i al carrer de l'Antiga farinera.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui