El proper dimarts 19 de juny al vespre tindrà lloc als Cinemes Guiu de la Seu d’Urgell la projecció dels treballs elaborats en el primer Festival de Curtmetratges Juvenil “Rocs”. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Associació Jocs Sense Fronteres, en col·laboració amb l’Associació Cinematogràfica de l’Alt Urgell, que ha aplegat a bona part dels instituts de secundària de la comarca.

Per tal de poder realitzar aquest festival ha calgut la participació de nombrosos estudiants. La iniciativa, asseguren, ha estat molt bona i alguns han volgut dur la seva implicació una mica més enllà i ara treballaran per tal que els curtmetratges es puguin veure en altres festivals.

L’objectiu és que el festival es puguin consolidar i hi hagi més edicions.

Parlen al vídeo: ÀLEX BERTAN, DIRECTOR FESTIVAL - ERIC SOUSA, ESTUDIANT PARTICIPANT

El Pirineu avui