El Consorci Alt Urgell Cerdanya ha organitzat per al dijous dia 21 de juny a la tarda una jornada de debat sobre el funcionament dels menjadors escolars. La jornada portarà per títol «Menjadors escolars: alimentació sostenible i de proximitat, un repte de futur o una realitat?».
L'activitat s'adreça tant a cuiners, ajudants de cuina de menjadors escolars o d'altres entitats que estiguin interessats en la temàtica, com a les AMPA, famílies, centres educatius, gestors de menjador, associacions de productors i productors a títol individual i aquelles persones que hi tinguin interès, segons han explicat els organitzadors.

Durant la jornada es parlarà sobre els menús escolars i els productes del territori i també es presentaran els resultats del projecte 'Mengem d'aquí 2017-18' i es presentarà el mateix projecte per al curs vinent.

La jornada començarà a dos quarts de set de la tarda al Centre Cívic Escoles Velles de Bellver i està previst que finalitzi a les nou. L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia.

El Pirineu avui