Uns 600 ciclistes participaran aquest diumenge a la 39 edició de la Marxa Cicloturista de les Tres Nacions, una de les proves ciclistes més antigues de l'estat i l'única que creua tres fronteres. Els participants sortiran a les 8 del matí de la plaça Santa Maria de Puigcerdà i la meta serà al poliesportiu municipal. Tot i que fa dos anys la prova va fregar el miler de ciclistes i l'any passat va arribar als 800, en aquesta ocasió la xifra de participació serà més baixa possiblement per la previsió meteorològica.

La ruta de les Tres Nacions recórrer 140 quilòmetres. Els ciclistes surten de Puigcerdà, creuen tota la vall cerdana fins arribar a la Seu d'Urgell. D'allà pugen al Port d'Envalira, a Andorra, a 2400 metres d’alçada, i continuen el recorregut pel Coll de Pimorent fins arribar a la capital ceretana.
La marxa està organitzada pel Club Poliesportiu Puigcerdà i compta amb el suport del consistori.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS PUIGCERDÀ

El Pirineu avui