L'acció,"Un dia de Nassos 2018" de Pallapupas, tanca la novena edició amb un gran èxit de participació.
Han sigut prop de 8000 persones les que han participat en l'última edició d'Un dia de Nassos, la festa solidària amb la qual l'entitat pretén sensibilitzar a la societat sobre la importància del riure com a eina per a millorar l'estat físic i emocional dels infants hospitalitzats.
En ella, set parcs temàtics de Catalunya i Andorra (Tibidabo, Zoo de Barcelona, Port Aventura, Catalunya en Miniatura, Illa Fantasia, la Granja d'Aventura Park i Narurlandia) hi ha col·laborat, oferint entrades a meitat de preu i donant part dels prop de 60.000 € recaptats a l'ONG de pallassos d'hospital professionals.
A més a més, l'organització ha venut milers de nassos de pallasso, que han ajudat a crear una "marea de nassos" tant dins dels parcs com a les xarxes socials.

Pallapupas és una organització sense ànim de lucre fundada l'any 2000, que ajuda als pacients i als seus familiars a fer un canvi positiu gràcies a l'humor i el teatre per tal de millorar el seu estat d'ànim i créixer com a persona en el procés de la malaltia.
Pallapupas està formada per actors i actrius professionals formats en una metodologia teatral i assistencial adaptada a cada persona.
La tasca de Pallapupas arriba a prop de 40.000 beneficiaris a Catalunya: infants hospitalitzats, adults diagnosticats amb càncer, gent gran, i persones diagnosticades amb algun tipus de trastorn mental. També ajuda als familiars dels pacients a superar el
procés de malaltia, i al personal d'infermeria i mèdic a facilitar la seva feina assistencial a 12 hospitals arreu de Catalunya.

El Pirineu avui