Aquest dijous a la tarda s’ha posat en marxa la 29ª Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebrarà fins divendres a la tarda a la Seu d’Urgell i que duu per títol “Liderant un creixement sostenible”. Els encarregats de donar la benvinguda als assistents han estat el mateix president de la trobada, Vicenç Voltes, i l’alcalde de la Seu, Albert Batalla.

Després de la benviguda, la primera conferència ha anat a càrrec de la psicòloga clínica Imma Puig, que ha parlat sobre la gestió de les emocions en el treball en equip. Posteriorment ha tingut lloc una taula rodona ja clàssica de la Trobada, la dedicada a les experiències empresarials d’èxit amb clau lleidatana, que ha estat encapçalada pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

Aquesta primera jornada de la trobada ha acabat amb una conferència del millor mentalista d’Europa, Javier Luxor, sobre com a prendre a liderar persones, i amb un sopar a Castellciutat. Aquest divendres, mentrestant, tindrà lloc la conferència inaugural, a càrrec del president de la Generalitat, Quim Torra. Mentrestant, la clausura la farà la nova ministra de Política Territorial i Funció Pública del Govern espanyol, Meritxell Batet.

Parlen al vídeo: VICENÇ VOLTES, PRESIDENT TROBADA AL PIRINEU - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - JOAN REÑÉ, PRESIDENT DIPUTACIÓ DE LLEIDA - NEO SALA, FUNDADOR DOCTOR MUSIC

El Pirineu avui