Després de 34 anys, Puigcerdà tornarà a protagonitzar una sortida de la Volta Ciclista a Catalunya. L'organització i l'ajuntament puigcerdanenc han arribat a un acord per tal que la població visqui de nou una sortida de 'la Volta', la 99a edició de la qual tindrà lloc del 25 al 31 de març de 2019. Des de l'organització s'han mostrat molts satisfets del suport que han rebut per part de l'ajuntament i han animat els veïns a viure aquesta prova.

Puigcerdà ha estat vinculada a 'la Volta' fins a un total de 26 vegades, amb 14 arribades d'etapa i 12 sortides. L'any1985 va ser la darrera. Així doncs, després de tant de temps, la vila tornarà a viure en directe la sortida d'una etapa, encara per confirmar, i tornarà a aplegar els millors ciclistes i equips del món.

L'ajuntament ha fet una aportació de 20.000 euros per poder ser una de les poblacions amb sortida d'etapa.
La Volta Ciclista a Catalunya va tenir en la darrera edició la major dimensió mediàtica de la seva història, amb presència televisiva a 190 països. És per això que des de l'organització i des del consistori han posat en valor la repercussió que té la Volta arreu i el fet que el nom de Puigcerdà creuarà fronteres.

Parlen al vídeo: RUBÈN PERIS, DIRECTOR GENERAL DE 'LA VOLTA' - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui