Les obres per tal de reobrir la carretera de Torà de Tost després de les esllavissades dels darrers dies poden anar per llarg. Des de l’Ajuntament de Ribera d’Urgellet segueixen a l’espera que tècnics de la Diputació de Lleida es desplacin a la zona per tal d’avaluar la situació. Tot fa preveure, però, que per tornar a la normalitat caldrà fer baixar bona part de la muntanya, ja que la part superior ha quedat molt inestable. El dubte ara és qui sufragarà les obres.

Actualment, per accedir al poble cal cicular per les pistes forestals de Colldarnat o Castellar, dos camins que aquest hivern han quedat força malmesos. És per això que una parella que aquests dies s’està al poble ha optat per una opció amb cert risc.

Independentment del què puguin dir els tècnics de la Diputació, l’ajuntament també ha encarregat un informe a un enginyer que fa un parell d’anys ja va estar analitzant justament aquest punt.

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADÓS, ALCALDESSA DE RIBERA D’URGELLET

El Pirineu avui