La gastronomia torna a fer acte de presència al centre històric d´Andorra la Vella amb la tercera edició de l´Andorra de tapes. Una proposta que comença aquest dijous i aplegarà 19 establiments.
Una barqueta de pernil ibèric, un pintxo de patatera amb coca del cèsar o una microcroqueta amb un gotet de gaspatxo, aquestes són només algunes de les tapes que es podran degustar a partir d´aquest dijous fins a l´1 de juliol al centre històric d´Andorra la Vella, en la tercera edició de l´Andorra de tapes.

En total hi haurà 19 establiments, dos més que l´any passat, 8 dels quals hi participen per primera vegada. El repte principal d´aquesta tercera edició és incrementar la qualitat i la quantitat de racions servides; per això també s´ha potenciat la comunicació a l´exterior.

A banda d´això, per potenciar la proposta també s´ha fet coincidir aquesta edició amb el Jambo Street Music i la temporada de rebaixes que comença el 22 de juny.

Parlen al vídeo: Betim Budzaku, Gerent d´Andorra Turisme

El Pirineu avui