Aquest dimarts al matí ha mort Elvira Farràs, una de les principals impulsores de la recuperació del Ball Cerdà a la Seu d’Urgell. Farràs, que ha estat un referent les darreres dècades de la vida cultural, social i educativa de la ciutat, ha mort als 95 anys. Des de l’ajuntament de la Seu han expressat el més sincer condol a familiars i amics. En aquest sentit, han recordat que el 2006, Farràs va rebre la distinció de Medalla de la Ciutat en reconeixement a l’excel·lència de la seva tasca docent desenvolupada a l’Institut Joan Brudieu. També es va posar en valor la importància i qualitat del seu corpus d’escrits sobre la història i la tradicions de la Seu d’Urgell i la seva cura pel manteniment i dignificació del Ball Cerdà. La missa funeral tindrà lloc aquest dimecres a les 12 del migdia a la Catedral de Santa Maria.

El Pirineu avui