L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha arribat a un acord amb l’empresa que gestiona la zona blava de la ciutat per tal de bonificar durant uns mesos el preu de l’aparcament. Així, el consistori adquisirà un nombre determinat d’hores d’estacionament i l’empresa n’aportarà gratuïtament la mateixa quantitat. Posteriorment, els tiquets es repartiran a un preu molt rebaixat entre el comerç, la restauració i l’hosteleria, perquè els puguin oferir als seus clients.

Tot plegat s’ha donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, arran d’una moció presentada per Compromís per la Seu. Aquesta ha reprès la que va presentar fa poc més d’un any per tal de demanar una rebaixa de preus de la zona blava.

Des de l’equip de govern també s’han compromès a encarregar un estudi a una empresa externa per tal d’analitzar quines altres campanyes o rebaixes de preu es poden fer a la zona blava.
Els altres dos grups de l’oposició, Esquerra i la CUP, han votat a favor de la moció de Compromís, i han demanat la remunicipalització de la zona blava.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE VIA PÚBLICA - ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU

El Pirineu avui