Un total de 123 alumnes pirinencs de segon curs de batxillerat han començat aquest dimarts al matí les proves de selectivitat al centre cultural Les Monges de la Seu d'Urgell. Es tracta de 9 alumnes més que l’any passat, i fins dijous faran els exàmens per accedir a la universitat. D'aquests 123 estudiants, 72 provenen de l'institut Joan Brudieu de la Seu, 24 de l'institut Pere Borrell de Puigcerdà i 27 de l'institut Hug Roger II de Sort. El primer exàmen que han fet ha estat el de castellà, i a la sortida les sensacions generals han estat bones, tot i els nervis.

A més, a la Seu també s’hi examinen 5 alumnes que estan assignats al Tribunal Ordinari Específic, que és on passen les proves els estudiants amb dislèxia i TDAH. El tribunal està constituït pel president i 5 vigilants i correctors.

Parlen al vídeo: ROGER MARCINO, ESTUDIANT - LAIA GRAU, ESTUDIANT - ARNAU GALABERT, ESTUDIANT

El Pirineu avui