La 29a Trobada Empresarial al Pirineu que se celebrarà aquest dijous i divendres a la Seu d'Urgell, ja té definit el cartell d’autoritats que hi prendran part. El darrer nom a confirmar-se ha estat el de l’exministre d’Afers Exteriors del Govern espanyol, José Manuel García-Margallo. Serà el substitut de Josep Borrell, que formava part del cartell inicial, però que finalment no podrà venir a la Seu després de ser nomenat ministre d’Afers Exteriors per Pedro Sánchez. Margallo protagonitzarà una tertúlia sobre el futur de la Unió Europea amb l'economista alemany Juergen B. Donges. L’altre nom confirmat recentment és el del nou president de la Generalitat, Quim Torra, que serà l'encarregat de fer la conferència inaugural el divendres a les 9 del matí. Tal com ja es va presentar fa uns dies, el cap de Govern d’Andorra, Toni Martí, serà qui farà la cloenda de l'esdeveniment.  La Trobada Empresarial d'enguany, que espera superar els 600 assistents de la passada edició, abordarà la temàtica del creixement sostenible. L’esdeveniment reunirà més de 20 ponències, empresaris i directius com el fundador del Grupo Hotusa, Amancio López, o el millor mentalista d’Europa, Javier Luxor.

El Pirineu avui