Aquest dilluns s'ha tallat el trànsit a l'avinguda Pere Sicart de Bellver de Cerdanya, degut a les obres de millora que la diputació de Lleida i l'ajuntament estant portant a terme en aquest punt. El tall ha estat des del pont de la N-260 fins al carrer de la baixada del Molí i dimarts es tallarà el trànsit des del començament de la Pujada de ca l'Obach fins al carrer de la Baixada del Molí. Així doncs, els vehicles no han pogut circular per aquest vial des de les 8 del matí i fins les 8 del vespre i dimarts l'afectació es concentrarà en aquesta mateixa franja horària.
Recordem que l'actuació, que va començar a mitjans del mes de maig, permetrà remodelar els accessos al nucli urbà i reformar la plaça de Sant Roc. Es renovarà la xarxa d’aigua i la d’enllumenat públic de la carretera LP-4033, l'avinguda Pere Sicart, i després es refaran les voreres i el paviment.
Pel que fa a la remodelació de la plaça de Sant Roc, el projecte contempla ordenar la circulació en aquest espai i fer-lo més accessible per als vianants.
L’actuació també preveu reduir a la plaça el nombre d’aparcaments. En aquests sentit, des del consistori preveuen crear una nova bossa d’aparcament a pocs metres d’aquesta zona per tal que els conductors puguin aparcar el seus vehicles molt a prop del nucli urbà i comercial.
El projecte compta amb un pressupost de 500.000 euros, 400.000 dels quals els aportarà la diputació i la resta l’ajuntament de Bellver. Es preveu que els treballs s’enllesteixin a finals del mes de juliol.

El Pirineu avui