Carina Mejías ha protagonitzat una picabaralla a les xarxes socials amb la Seu d’Urgell com a escenari. La portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona s’ha fet ressò a través de Twitter dels desperfectes que ha patit el vehicle d’un suposat agent de la Guàrdia Civil. Mejías ha assegurat que els fets han tingut lloc a la Seu d’Urgell, però ha adjuntat les fotografies d’un aparcament de Lleida. En una altra piulada ha afegit que els independentistes van fer fora als agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil dels seus allotjaments, els van impedir utilitzar els equipaments, locals públics i gimnasos, van assenyalar i humiliar els seus fills a l’escola i ara assenyalen i destrossen els seus cotxes. Davant d’aquestes afirmacions, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha condemnat els desperfectes al cotxe, però ha deixat clar que la foto no és de la Seu. També ha demanat a Mejías que no menteixi i ha remarcat que a la ciutat no s’ha expulsat ni vetat l’accés a ningú, ni tampoc s’ha humiliat a cap infant. Finalment, li ha recordat que és una representant pública i li ha reclamat que es comporti com a tal.

El Pirineu avui