La Guàrdia Civil ha decomissat aquest dissabte un total de 3.170 paquets de tabac i 880 cigars, valorats en 15.024 euros. La intervenció es va fer durant un control fiscal dut a terme a la carretera N-260, a prop del polígon industrial de Bellver de Cerdanya (Cerdanya).

Els agents van trobar la mercaderia amagada en bosses de plàstic, als seients de darrere de l'interior d'un Seat Ibiza estacionat en aquesta zona. Segons ha informat el cos policial, els efectius haurien vist, deu minuts abans de l'operació, una persona conduint el mateix cotxe que després van trobar aturat. Davant la sospita que tot plegat pogués guardar alguna relació amb un presumpte cas de contraban, van decidir buscar el conductor, al qual van trobar caminant a uns cent metres de l'automòbil. En veure els agents, l'individu va intentar fugir a peu.

Després de localitzar el tabac il·legal, es van instruir les diligències policials pertinents i la mercaderia va quedar dipositada a les dependències de la Guàrdia Civil. Pel que fa al vehicle, es va precintar en el mateix lloc dels fets i va quedar a disposició de la titular del jutjat d'Instrucció número 2 de la Seu d'Urgell.

El Pirineu avui