Ja s'ha començat a instal·lar la nova font ornamental que presidirà la reformada plaça Barcelona de Puigcerdà. Si bé fa uns dies, es va plantar l'arbrat, ara els treballs es concentren en col·locar el mobiliari urbà i finalitzar la rotonda central. La font, de nom 'Aquae', està dissenyada pels artistes locals Ernest Altés i Albert Tàpias. Segons han explicat des de l'ajuntament, aquest element escultòric farà uns 3,5 metres d'alçada i està fet de materials característics del territori. Serà l'element singular de la nova plaça.

De moment ja s'han col·locat uns grans blocs de granit que han despertat l'interès dels veïns i tot tipus d'opinions a través de les xarxes socials.
Paral·lelament, també s'aprofitarà aquests darrers dies per retirar el cablejat elèctric exterior, després que es soterrés la línia elèctrica.
L’equip de govern preveu finalitzar la totalitat de les obres a finals d'aquest mes. Recordem que els treballs de remodelació de la plaça Barcelona van començar la passada tardor i han permès reordenar el trànsit i l'espai destinat als vianants. També s’ha habilitat un espai d’aparcament en el tram entre la plaça Barcelona i la rambla Josep Maria Martí.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui