Des de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) us anunciem que els propers 16 i 17 de juny tindrà lloc a Sant Julià de Lòria la tercera mànega del Campionat del Món de Trial del 2018.
Aquesta prova, anomenada TrialGP Andorra, està organitzada per la FMA, conjuntament amb la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) i el promotor del mundial des del 2017, Sport7.
Les categories que competiran a Andorra seran les següents: TrialGP, Trial2 i Trial125, en categoria masculina, i comptaran amb la participació d’uns seixanta pilots, entre els quals Xavi Casas com a únic representant d’Andorra en la categoria Trial2.
Els equips arribaran a Andorra el dijous 14 de juny, i el divendres 15 procediran als controls administratiu i tècnic. El dissabte 16 de juny començarà l’acció al poble de Sant Julià de Lòria, on s’ubicarà una zona indoor de qualificació en ple carrer, just davant de la plaça de la Germandat. La qualificació 1 tindrà lloc de 12h a 13h30, i la qualificació 2 de 15h a 16h30.
Els resultats de la segona qualificació donaran l’ordre de sortida del trial que tindrà lloc diumenge 17 de juny als voltants de Nagol, on els pilots hauran de recórrer dues vegades un traçat amb 15 zones. L’entrega de premis es farà a la plaça de la Germandat al voltant de les 15h45.

El Pirineu avui