La Seu d’Urgell i Andorra la Vella ja han complert el primer repte dels Jocs Special Olympics 2018. Quan encara queden quatre mesos per l’inici de l’esdeveniment, que tindrà lloc del 4 al 7 d’octubre, ja són 1.388 els esportistes inscrits. En total, es preveu que hi acabin participant uns 1.600 esportistes.  

Vives també ha assegurat que s’estan complint les previsions pel que fa a la captació de voluntaris, però ha remarcat que en calen més.

Els participants competiran en 14 disciplines esportives que es repartiran entre les dues localitats. A La Seu d’Urgell s’hi disputaran el bàsquet, l’hoquei interior, la petanca, el ciclisme, el tennis i el programa Joves Atletes amb nens i nenes de 2 a 7 anys. A Andorra la Vella, mentrestant, hi haurà natació, gimnàstica, atletisme, tennis taula, futbol sala, handbol, bàdminton i judo.

Parlen al vídeo: ANNA VIVES, TINENT ALCALDE LA SEU

El Pirineu avui