Aquest dissabte 9 de juny, l’estació de La Molina donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu, marcada per l’ampli ventall de propostes a l'aire lliure que s’hi poden fer. De cares a la inauguració, l’estació posarà en marxa la segona edició de l’Opening day All For One, una jornada lúdica en què bikers de totes les edats i nivells seran els clars protagonistes. 

Entre les diverses opcions que es podran fer a l’estació aquest estiu, destaca el Bike Park que, des de la temporada passada, compta amb una nova zona al Cap de Comella, a més de les que s'hi pot accedir amb el Telecabina. Es tornaran a oferir prop de 50 km traçats i circuits aptes per a tots els nivells.

A banda del Bike Park, La Molina ofereix aquesta temporada d’estiu altres activitats que ja són clàssics, com ara el tubbing, el parc d'aventura als arbres, el circuit d’interpretació de fauna, els segways i, també, totes les propostes que es posen en marxa al voltant del llac, com ara els jocs d’aigua o el lloguer de patinets.
Amb tot, La Molina vol dinamitzar i fomentar el turisme a Cerdanya durant l'època estival i generar negoci també quan ha acabat la temporada d'esquí. Des del complex veuen com, any rere any, les activitats d'estiu es van consolidant i atrauen un públic divers.

L’estació oferirà les activitats d'estiu durant tots els caps de setmana de juny, juliol, agost i fins l'11 de setembre obrirà tots els dies, i fins al 14 d'octubre ho farà dissabtes i diumenges.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNCACIÓ LA MOLINA

El Pirineu avui