La Seu d’Urgell ja ho té tot a punt per al 17è Mercat Medieval dels Canonges, que tindrà lloc aquest cap de setmana. L’entrada del carrer de Santa Maria ja llueix amb la tradicional portalada que s’instal·la per a l’ocasió, a l’espera que s’hi comencin a instal·lar les parades. A banda del mercat, però, l’ajuntament ha organitzat un seguit d’activitats lúdiques per a totes les edats, per tal que en tot moment hi hagi ambient al centre històric.

En aquest sentit, hi tindran un paper destacat les activitats dirigides als més petits. Entre d’altres, hi haurà tallers de ceràmica, fusta o maquillatge.

A més, també hi haurà especatcles de música itinerant pel carrer, espectacles de circ, balls de gegants o l’actuació dels diables de l’Alt Urgell, entre d’altres.

Parlen al vídeo: CARLI FARRÀS, TÈCNICA PROMOCIÓ ECONÒMICA

El Pirineu avui