La Seu d’Urgell és un dels set municipis catalans que participen en la fase pilot del nou Carnet Jove Municipal que ha posat en marxa la Generalitat per potenciar el comerç local i fomentar-ne l’ús entre el jovent. Aquest té per objectius oferir una bona oferta d’avantatges de qualitat i proximitat per als joves, potenciar-ne l’ús en el dia a dia, especialment en aquells comerços i establiments locals que permetin un arrelament al municipi i un vincle amb el comerç de proximitat.

Durant aquests mesos s’iniciarà un procés de captació i manteniment d’avantatges per part dels set ajuntaments adherits al Carnet Jove Municipal, en la seva fase pilot. Està previst que a partir del mes d’octubre ja es comencin a expedir els nous carnets amb els logotip dels ajuntaments

Un altre dels aspectes destacats del nou Carnet Jove Municipal és que els ajuntaments participants, la Seu, l’Hospitalet, Cambrils, Amposta, Manlleu, Palamós i Agramunt incorporaran tots els descomptes possibles dels seus serveis municipals en l’oferta del carnet.

Parlen al vídeo: MARTA VILALTA, DIRECTORA GENERAL JOVENTUT - CESC POCH, DIR. GRAL. AGÈNCIA CATALANA JOVENTUT

El Pirineu avui