La carretera de Torà de Tost continua tallada al trànsit, després de l’esllavissada d’aquest dimecres. La via va quedar sepultada per un primer despreniment el dilluns, però dimarts es va poder reobrir. Tot i això, aquest dimecres a migdia part de la mateixa muntanya va tornar a caure i de moment l’ajuntament de Ribera d’Urgellet no s’atreveix a netejar la zona pel risc de nous despreniments. Aquest mateix dijous el responsable de la màquina que va netejar la carretera dilluns ha pujat fins a la zona però no ha vist segur posar-s’hi a treballar. Ara l’ajuntament està a l’espera que tècnics de la Diputació de Lleida es desplacin fins a l’indret per avaluar la situació i determinar el risc de noves esllavissades. Mentre la carretera estigui tallada, les persones que volen accedir a Torà de Tost ho han de fer per les pistes forestals de Castellar o de Colldarnat. Cal dir que al poble no hi viu ningú de forma permanent, però sí que hi ha diverses famílies que hi pugen habitualment.

El Pirineu avui