Un grup d’empresaris, treballadors i veïns de la Seu d’Urgell han començat una recollida de signatures per tal de millorar la seguretat dels vianants a la zona del polígon de Lleteries. Es tracta d’un punt on cal creuar la carretera Nacional 260 dues vegades per poder accedir o sortir de la Seu d’Urgell, un fet que comporta un risc especialment en el pas de vianants més proper a la corva de l’antic càmping Valira.

En aquest sentit, els impulsors de la proposta reclamen un voladís a la part sud del pont que eviti creuar el pas de vianants més proper a la curva de l’antic càmping.

Des de l’ajuntament de la Seu han explicat que ja fa uns mesos van fer aquesta demanda a Foment, ja que és el titular de la via, però que de moment no han rebut resposta per part del ministeri. En aquest sentit, han indicat que la recollida de signatures va en aquesta mateixa línia.

Parlen al vídeo: RAFEL CARMONA, IMPULSOR RECOLLIDA SIGNATURES

El Pirineu avui