L'ajuntament de Puigcerdà ha renovat recentment la concessió per a la gestió de les instal·lacions del poliesportiu al Club Poliesportiu Puigcerdà, que és qui està al capdavant de l'equipament des dels seus inicis, fa més de 40 anys. Des del consistori creuen que el model de gestió que porta a terme el club és un model d'èxit, pel nombre de socis, l'estat de les instal·lacions i els nombrosos equips i esportistes que les utilitzen i que, per tant, calia renovar l'acord.

L'any 1978 ja es va apostar per aquest model de gestió i es va fer una concessió administrativa de 20 anys, fins el 1998. Des d'aquell any s'ha anat renovant l'acord fins a dia d'avui. La darrera concessió va finalitzar el passat mes de març i per això ajuntament i club n'han pactat una de nova amb vigència per a deu anys més.

Des de consistori han destacat aquests més de 5000 socis que té actualment el Club Poliesportiu Puigcerdà i la seva política de preus que, segons han afirmat, ha permès establir unes quotes individuals i familiars de les més econòmiques de Catalunya.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui