Les obres per construir el nou Centre d’Atenció Primària a la Seu d’Urgell ja poden començar. La Generalitat ja ha adjudicat les obres de construcció per valor de gairebé 2.758.000 euros més IVA, mentre que l’Ajuntament alturgellenc està enllestint els treballs que calia fer prèviament per poder enderrocar l’edifici de l’antic garatge de l’Alsina Graells on anirà el centre mèdic.

Batalla ha tornat a posar en valor la construcció d’aquest nou CAP, tot asseurant que permetrà dotar a la Seu d’Urgell d’un centre d’atenció primària a l’alçada de les necessitats tant dels usuaris com dels professionals.

Un cop comencin, les obres duraran un any. Pel que fa a la brigada municipal, que fins ara ocupava aquests espais, aquesta es traslladarà a un nou centre de serveis que es construirà al carrer de l’Orri.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui