El bàsquet 3x3, que es disputarà en categoria sub-23, tindrà un equip en el torneig masculí i un altre en el femení, amb un total de 8 jugadors. La natació tindrà quatre representants, amb Mònica Ramírez, Nàdia Tudó, Bernat Lomero i Patrick Pelegrina. L´altra modalitat amb més participació tricolor serà el golf, amb un quartet format per Kevin Esteve, Maria Creus, Ramon Armengol i Julià Vassort. En ciclisme, tenen plaça assegurada Samu Ponce i Òscar Cabanas, que correran la contrarellotge i la prova de ruta, i Marc Gasa, que disputarà la de ruta.

Atletisme i judo només tenen a hores d´ara un esportista confirmat, però confien a ampliar la llista. En atletisme, la federació ha proposat Cristina Llovera, Nahuel Carabaña i Mikel de Sa al costat de Carles Gómez, l´únic amb mínima. Pel que fa al judo, Alda Babi té plaça segura i la federació espera que s´afegeixin Karim N´Sir, Marc Reig i Ivan Garcia.

La petanca estarà representada per Bruno Santmann i Freddy Breton. Sandra Herver competirà en karate, Jorge González en taekwondo, Joan-Baptista Poux en tennis, Gorka Aràjol en vela i Esther Barrugués, en el tir de precisió. Pel que fa a la rítmica, Andrea Ramos té plaça confirmada i se li podrien afegir Jèssica Pereira i Judith Flinch.

El Pirineu avui