La Federació del PSC a les comarques de Lleida, Pirineu i Aran ha celebrat el nomenament de Josep Borrell com a futur ministre d’Afers Exteriors del nou govern de Pedro Sánchez. El primer secretari de la federació, Òscar Ordeig, ha posat en valor el fet que Borrell sigui pirinenc. En aquest sentit, s’ha mostrat convençut que podrà ajudar a canalitzar algunes demandes importants del territori.

En aquest sentit, Ordeig també ha posat en valor el paper que pot tenir Borrell com a ministre d’Exteriors a l’hora d’ajudar Andorra en la negociació amb la Unió Europea. Un fet que creu que també pot beneficiar a l’Alt Pirineu.

En aquest sentit, Ordeig ha assegurat que seran proactius a l’hora de demanar a Borrell que s’impliqui en aquesta qüestió.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PRIMER SEC. PSC LLEIDA, PIRINEU I ARAN

El Pirineu avui