Càritas Andorrana acull aquest el dimecres la presentació a Andorra del llibre “Bombai Mumbai. La vida és la vida. Jo sóc gràcies a tu”.

L’autor, Amin Sheikh i el somni d’un canvi als carrers de Bombai. Un autèntic cas de superació, una impressionant història explicada pel mateix protagonista.

Amin Sheikh, amb la recaptació económica d’aquest llibre dona suport a un somni ja fet realitat: crear una cafeteria-biblioteca solidària “Bombay to Barcelona Library Café” per donar una oportunitat laboral als joves que surten de l’orfenat i evitar que tornin al carrer. 

Amin ha decidit llançar la seva història "Bombai, Mumbai. La vida és la vida. Sóc gràcies a tu per recaptar fons per a la seva cafeteria. Ja ha venut centenars de còpies en els semàfors dels mateixos carrers on va viure anys enrere.

A través de l'ajuda dels seus amics, Amin també ha venut en el seu llibre en ciutats com Barcelona, Madrid, Alacant, París i Malta. Biblioteques i llibreries selectes ofereixen la seva ajuda per recolzar la seva iniciativa.

Aquest llibre ha estat traduït en diferents idiomes: anglès, espanyol, català, francès, alemany, marathi, hindi i hebreu

El Pirineu avui