Aquest dimecres s’ha celebrat l’acte de cloenda d’una nova edició del projecte intergeneracional “Ens escrivim”, a la Seu d’Urgell. La iniciativa, que es va iniciar l’any 2010, posa en contacte a alumnes de secundària de la Salle amb padrins i padrines de la ciutat. Durant mesos s’han enviat cartes sense coneixer-se personalment i, finalment, en la festa de clausura celebrada aquest dimecres, s’han pogut veure les cares i xerrar durant una estona.

En aquest sentit, els impulsors del projecte consideren que aquest intercanvi aporta una experiència força interessant tant a grans com a joves.

La festa ha acabat amb un esmorzar amb coca i xocolata, una estona que els participants han aprofitat per conèixer una mica més a la seva parella epistolar.

Parlen al vídeo: MONTSE BONET, REGIDORA GENT GRAN

El Pirineu avui