L’aeroport d'Andorra-la Seu podria estar plenament operatiu, amb el sistema GPS en marxa, el març del 2019. El nou president espanyol, Pedro Sánchez, ha confirmat al govern andorrà que el sistema GPS es podria aprovar en una comissió de foment i defensa ja aquest mes de setembre. Sánchez ho ha comunicat durant la trobada mantinguda aquest dilluns a Madrid amb motiu dels 25 anys de relacions diplomàtiques entre Espanya i Andorra. Des de la Generalitat, mentrestant, han volgut deslligar una possible agilització d’aquests tràmits del canvi de govern a la Moncloa.

Recordem que si l’aeroport d’Andorra la Seu vol acollir vols regulars necessita un sistema d’aproximació instrumental per tal de poder garantir l’aterratge i l’enlairament dels avions en cas de condicions meteorològiques adverses.

Parlen al vídeo: RICARD FONT, SECRETARI INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT

El Pirineu avui