Al segle XIX, Cerdanya es va convertir en un dels principals destins de la burgesia catalana que, fugint de les ciutats, va trobar un paisatge i un clima adient per fer-hi una estada de salut. Doncs bé, per intentar recuperar aquest concepte de turisme de benestar, el complex Cerdanya Ecoresort de Prullans ha impulsat un nou producte que busca millorar la qualitat de vida dels visitants. Durant 9 dies, s'ofereix un paquet de tractaments que inclou ioga, cuina saludable o sortides a la natura.

El programa, que també té una versió reduïda de caps de setmana, compta amb la col·laboració d'un equip de professionals de diferents àmbits, com ara nutricionistes amb visió integrativa de l'Ets el Que Menges.

Des del complex hoteler han detectat que, tot i que el 'Life Reset' s'ofereix a tot tipus de públic, aquests primers dies de funcionament la majoria d'interessats han estat dones dels 45 als 65 anys.

Dins el programa, també s'ofereix tant als clients com a la resta de veïns de la comarca, un cicle de xerrades de nutrició integrativa que va començar al maig i que continuarà durant els mesos de juny i juliol.

La iniciativa és un dels primers projectes turístics nascuts del clúster transfronterer, que treballa sobre les oportunitats econòmiques que pot crear la salut no només en l’àmbit turístic sinó també lligat en els camps de l’alimentació, l’esport o la sostenibilitat.

Parlen al vídeo: DAVID ISERN, RESPONSABLE CERDANYA ECORESORT PRULLANS

El Pirineu avui