La Fundació ONCA ha ofert al llarg del cap de setmana el taller 'Amb tots els sentits', una formació que ha dissenyat Joan Hernández amb la voluntat de tractar "el tema de les limitacions, conèixer-se millor dins el treball en grup, com es funciona dins el grup i que es modifiqui una activitat amb una cosa inesperada". La proposta ha tingut molt bona acollida entre els adults, que han cobert les quinze places disponibles. 

Hernández, que és coordinador de l'ONCA Social, també ha fet un balanç satisfactori de la temporada i dels col·lectius amb què s'ha treballa, i ha destacat que aquest mes de juny es farà un espectacle titulat 'Comusiquem-nos' amb usuaris de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, concretament de Xeridell i del centre de dia.  A més, s'acabarà la temporada treballant amb els usuaris del Cedre, DomusVi Salita i del taller Claror de la Seu. Hernández s'ha mostrat "súper content" que s'hagi pogut arribar "al màxim de col·lectius possible"

Parlen al vídeo: JOAN FERNANDEZ, TALLERS ONCA

El Pirineu avui