La Sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell s’ha omplert aquest dissabte a la tarda amb motiu de la taula rodona organitzada per Òmnium Alt Urgell, sota el títol Educar en la llibertat d’expressió. L’acte s’emmarcava en la iniciativa ‘Demà pots ser tu’, que segons els organitzadors pretenen denunciar el retrocés en drets fonamentals que viu l’Estat espanyol. Aquesta campanya està impulsada per Òmnium Cultural, l’Institut de Drets Humans de Catalunya, l’Associació Irídia, l’Institut Internacional per l'Acció Noviolenta i la Fundació per la Pau.

Òmnium Alt Urgell ha volgut posar sobre la taula aquesta qüestió tot destacant que diversos professors de la Seu van ser els primers a patir la manca de llibertat d'expressió a les escoles, arran de les denúncies per parlar de l’1 d’octubre a classe.

Parlen al vídeo: MARCEL MAURI, VICEPRESIDENT I PORTAVEU ÒMNIUM CULTURAL - XAVIER ANTICH, PROFESSOR UDG I MEMBRE JUNTA ÒMNIUM

El Pirineu avui