Un total de 150 persones han participat a la 3a edició del Cerdanya Happy Walking, que va arrencar dijous a Prullans i ha finalitzat aquest diumenge a Olopte. Durant aquests quatre dies s'han portat a terme sis sortides guiades per descobrir la comarca a peu, unes excursions que han inclòs tast de productes locals i activitats culturals al finalitzar. Tot i que la previsió meteorològica anunciava alguns moments de pluja, finalment no s'ha hagut de suspendre cap sortida i només es va optar per suprimir l'espectacle de dansa de divendres al vespre. Des del Patronat de Turisme de Cerdanya fan un balanç positiu de l'edició d'enguany i veuen com la iniciativa es va consolidant.

Els participants han caminat per Músser, La Molina o Lles i també han fet un tastet de marxa nòrdica a Llívia.

Des del Patronat creuen que, a banda de conèixer els productes del territori i gaudir de diferents propostes culturals, la gent que s'inscriu al Cerdanya Happy Walking ho fa per diferents motius.

El Cerdanya Happy Walking forma part del Festivals de Senderisme promoguts per l’IDAPA que enguany arribaran a totes les comarques de l’Alt Pirineu i Aran.

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, TÈCNIC PATRONAT TURISME ­

El Pirineu avui