Aquest diumenge, el Prat Gran d'Encamp s'ha omplert de colors i música per celebrar la tercera edició de la festa Holi a Andorra.
La festa va començar a les 11 del matí amb música i danses tradicionals de l'Índia
Petits i grans i fins i tot, les mascotes lluïen alegres colors i s'unien a la festa

El Holi, també conegut com la Festa dels Colors i la Festa de l'Amor, és una antiga festa religiosa hindú que s'ha tornat molt popular entre els no hindús en moltes parts del sud d'Àsia, així com entre persones d'altres comunitats (en els últims temps s'ha popularitzat especialment en determinades parts d'Europa i de l'Amèrica del Nord).

Aquesta festivitat també té un altre significat cultural: és la festa en què cada individu es pot alliberar dels errors del passat, oblidar i perdonar. Aquest dia, la gent paga o perdona els deutes o reprèn el contacte amb altres persones. La festa marca l'inici de la primavera.

Parlen al vídeo: NENS participants - GISELA CARMONA, PARTICIPANT

El Pirineu avui