Gegants i capgrossos han omplert aquest diumenge al matí els carrers dels nucli històric i comercial de Puigcerdà, amb motiu de la segona trobada organitzada per la nova colla Gegants Vells de la vila, que recordem va néixer l'any passat. A banda d'aquesta, també hi han estat presents l'altra colla de Puigcerdà i les de Queixans i Vilallobent. A més, també s'han convidat altres agrupacions de geganters, com la colla de Santa Maria de Palautordera i la de Cabrera de Mar.
La jornada ha començat a dos quarts d’onze del matí amb la plantada de gegants a la plaça Santa Maria i una hora més tard s'ha iniciat una cercavila per carrers de Puigcerdà. Al voltant de la una del migdia, s'ha fet entrega de recordatoris i seguidament ha tingut lloc un dinar de germanor.
Recordem que la Colla Gegants Vells de Puigcerdà va presentar l’any passat el Puig i la Cerdana, l’antiga parella de gegants de la vila que fa uns anys van ser substituïts per l’Elisenda i el Domènec, els únics gegants que fins fa poc tenia Puigcerdà.

El Pirineu avui