L'oficina municipal de Turisme de Puigcerdà renovarà, aquest estiu, el material turístic que dóna als visitants quan aquests necessiten rebre algun tipus d'informació sobre la vila. L'ajuntament preveu, per una banda, editar un nou fulletó turístic amb informació general, referent als comerços, allotjaments, activitats esportives o d'oci; i per l'altra renovar el de la ruta Petjades Culturals, que inclou els llocs més emblemàtics de Puigcerdà. En aquest segon cas, es redissenyarà el fulletó, es simplificarà la informació que es dóna al visitant i s'actualitzarà el contingut.

A més, també es renovarà el fulletó d'excursions i senderisme, que l'ajuntament va editar conjuntament amb el Consell Comarcal cerdà.

Tot aquest nou material turístic estarà disponible per la temporada d'estiu, una de les èpoques amb més afluència de visitants. Els nous fulletons es podran aconseguir a l'Oficina de Turisme situada sota el campanar de Santa Maria i també en els establiments turístics que ho sol·licitin.

Així mateix, tota la informació també es podrà consultar a la nova web de l'ajuntament de Puigcerdà i a les xarxes socials.

Per altra banda, recordem que l'equip de govern va anunciar fa unes setmanes la seva intenció d'adaptar una part d'aquest material turístic al sistema de braille, per fer-lo accessible als visitants que tenen algun tipus de discapacitat visual. En aquest sentit, des de l'ajuntament han explicat que un cop es defineixi el nou contingut del fulletó de Petjades Culturals es procedirà a fer-ne l'adaptació.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui