Els professors del Màster de Cultures Medievals i el projecte Scriba, liderat pel professor Daniel Piñol de la Universitat de Barcelona, s’han interessat per les possibilitats de recerca del fons notarial de Puigcerdà, un dels més extensos en volum i cronologia del Pirineu català. És per això que conjuntament amb l’Arxiu Comarcal de Cerdanya organitzen pel proper divendres 8 de juny un seminari que tractarà diferents aspectes de la investigació amb fonts notarials: des dels testaments o l’endeutament públic, a la casa cerdana medieval a partir dels inventaris.

El seminari, serà obert al públic i començarà a les 17h de la tarda i tindrà una durada de dues hores.

L'activitat compta amb el suport del Programa RecerCaixa de l’Obra Social “la Caixa” a través del projecte Scriba que té per finalitat apropar la institució notarial medieval catalana i la documentació que genera tant a la comunitat científica internacional com a la societat.

El Pirineu avui