Un projecte que vol transmetre valors i crear una cultura de consum responsable i sostenible per una societat més justa
El president de Biocoop France, Claude Gruffat, ha participat de l’acte inaugural de la que és la primera botiga que el grup obre fora del territori francès. Biocoop Andorra és un projecte que s’ha creat durant més d’un any i que ja és una realitat. Un nou espai de consum responsable amb productes alimentaris 100% ecològics que aposta per desenvolupar la cultura i l’agricultura Bio al país.

L’obertura d’aquest primer establiment Biocoop a Andorra implica, a més, una oportunitat per al sector agrícola del país, especialment pels petits productors del sector agroalimentari, que tindran un espai per a la comercialització dels seus productes amb garanties i en termes d’equitat. En aquest sentit, la missió de Biocoop Andorra és desenvolupar l’agricultura ecològica amb valors propis com són la qualitat de productes de temporada i de proximitat, el comerç just i la reducció dels envasos amb la venda a granel.
Transmetre la història, la cultura i la identitat andorrana forma part d’aquests valors i és també la missió de Biocoop Andorra.

Parlen al vídeo: JORDI ALCOBÉ, GERENT BIOCOOP ANDORRA

El Pirineu avui