El bus turístic dona el tret de sortida a una nova temporada aquest divendres 1 de juny. Es mantenen els sis itineraris de l'any passat amb la novetat que en el 5 s'inclou una passejada pel camí hidroelèctric d'Engolasters. A més, els preus s'incrementen en tres euros respecte a les tarifes de l'any passat. Andorra Turisme farà especial incidència en impulsar accions de promoció del bus turístic a prop dels establiments hotelers, les agències de viatges i els espais d'oci del país amb l’objectiu que l'ofereixin a la seva clientela per tal d'incrementar el volum de persones que el facin servir, amb la voluntat que es mantingui aquesta tendència a l'alça. L'any passat es va tancar amb un augment d'un 9% de passatgers.
Els preus del bus turístic per a aquest any 2018 s’incrementen respecte a l’edició anterior en tres euros. Així, el preu de l’itinerari de migdia costarà 18 euros i el de dissabte que, tenint en compte que la durada és més llarga i s'inclou el dinar, serà de 32 euros. Fins ara costaven 15 i 29. 

El perfil de l'usuari del bus turístic són principalment parelles i famílies. Cal destacar que l’any 2017, un 68% van ser espanyols i un 25% d'altres nacionalitats (l'Argentina, els Estats Units i el Regne Unit, principalment).
Tots els itineraris combinen vistes panoràmiques en alçada com el coll de la Botella, el mirador del Roc del Quer, la Coma d'Arcalís o el llac d’Engolasters, amb la visita a espais culturals com ara la Farga Rossell, el museu Casa Cristo, Sant Martí de la Cortinada o Sant Joan de Caselles, juntament amb explicacions sobre la història del país.

El Pirineu avui