L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ja ha adjudicat les obres d'urbanització de la plaça de l’Arbre de Castellciutat. La remodelació de l'espai s'iniciarà després de la celebració de la Festa Major del poble a principis d’agost i tindrà una durada de 13 setmanes. El pressupost total dels treballs és de 101.000 euros, dels quals 12.250 corresponen a la compra de mobiliari urbà. Des de l’ajuntament han indicat que la intervenció planteja crear una plaça amb materials nobles, com la pedra i l'acer corten, tot conjugant el millor possible els usos que hi ha en aquest indret: el pas de vehicles i l’espai per als vianants, a més de les activitats de poble.

El projecte de la nova plaça es va presentar el passat mes de febrer al veïnat, amb l'objectiu d'acabar els treballs abans de la Festa Major. Tot i això, les obres s'han endarrerit perquè va quedar desert el primer concurs d'adjudicació.

A més, el projecte ja preveu una hipotètica ampliació futura de la plaça.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE URBANISME

El Pirineu avui