La dissetena edició del Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d’Urgell potenciarà enguany la gastronomia del territori. Així s’ha donat a conèixer aquest dijous durant la presentació que s’ha fet a l’ajuntament, on s’han explicat les principals novetats del certamen, que es farà el 9 i 10 de juny. Més enllà del centenar de parades ubicades al carrer dels Canonges i al seu voltant, hi haurà quatre zones molt diferenciades dedicades al menjar.

Tenint en compte l’auge que han tingut aquests esdeveniments arreu de Catalunya, des de l’ajuntament han posat en valor el fet diferencial que el mercat de la Seu es realitzi realment en un entorn medieval com és el carrer Canonges.

A banda de les parades i la gastronomia també hi haurà mitja dotzena d’animacions pel carrer, així com un sopar popular al Pati Palau, organitzat pels Veïns i Comerciants de Canonges.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT ALCALDE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT - MARISOL SALVADOR, MENJA’T L’ALT URGELL - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui