El pròxim 2 de juny a les 21 hores, la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp obrirà les seves portes per acollir, per tercer any consecutiu, el concert que realitzarà el Cor Rock d'Encamp amb la banda de rock Black Thursday.
El Cor de Rock d’Encamp és reconegut per ser l’únic cor d’una escola pública d’Andorra dedicat a la interpretació de versions corals de música pop, rock i de les llistes d’èxits. El seu repertori es basa en temes musicals arranjats per a tres i quatre veus en combinació amb elements coreogràfics.

El cor es va crear amb la intenció de promoure el cant coral entre els adolescents com a mitjà per al desenvolupament de la persona en valors com l’amistat, la solidaritat i el voluntariat.

L'objectiu d'aquest concert és recaptar diners per realitzar un viatge, del 3 al 6 de juny, al Consell d'Europa a Estrasburg, amb motiu del projecte d'aplicació de les competències per a una cultura democràtica en l'àmbit escolar que s'ha treballat a l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp i en el que participa el Cor de Rock d'Encamp. Durant el viatge, el cor encampadà realitzarà diferents actuacions, com al Consell d'Europa, al Tribunal Europeu dels Drets de l'Home i a l’església St. Pierre Le Jeune, on interpretaran versions de temes pop-rock, així com alguna cançó de contingut solidari.

El preu de l'entrada serà de 10 euros i es poden adquirir de forma anticipada a l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp i a La Valireta, i es demana de pagar en metàl·lic.

El Pirineu avui