El Cadí la Seu ha fet oficial el fitxatge de la nord-americana Cassie Oursler, de 22 anys i 1,93 metres d’alçada. Provinent de la Buffalo University, amb la qual ha jugat el Sweet Sixteen del March Mardness d’aquesta temporada, Oursler és la center triada per cobrir la posició de “5” de l’equip pirinenc per a la temporada 2018/2019. El que més ha convençut a la directiva alturgellenca han estat les seves qualitats i condicions de joc, amb intimidació i duresa defensiva, bon joc d’esquenes en l’u per u a la zona,
bon tir de mitja distancia, capacitat de córrer transicions, talent i condicions de millora.Oursler és la vuitena jugadora confirmada del Cadí la Seu per la propera temporada i s’uneix a Bahi, Richards, Diaz, Vilaró, Kraker, Pujol i Etxarri. La direcció esportiva, mentrestant, continua treballant per completar la plantilla buscant una base i una “4” en el mercat europeu. L’objectiu continua sent incorporar jugadores joves, amb talent, capacitat de treball i ganes de millorar.

El Pirineu avui