Compromís X La Seu ha tornat a denunciar la manca de potència elèctrica a la urbanització de l’Horta del Valira, tal com ja ha fet en altres ocasions. El principal grup de l’oposició ha indicat que aquesta insuficiència elèctrica persisteix des de l’acabament de les obres d’urbanització, que van finalitzar el 2009, és a dir ara fa 9 anys. A dia d’avui, lamenten que encara no s’ha fet l’entrega d’obres als propietaris, i alerten que això els deixa en fals.

És per això que el grup ha reclamat una resposta clara i una solució a aquesta problemàtica, així com a la manca de desguassos pluvials excepcionals. Des de l’equip de govern, mentrestant, sempre han indicat que en el moment en què algú vulgui construir a l’Horta del Valira s’habilitarà la potència elèctrica necessària. En aquest sentit, han recordat que actualment no hi ha demanda per a noves construccions i que, per tant, no s’actuarà fins que aquesta no hi sigui.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, REGIDOR COMPROMÍS PER LA SEU

El Pirineu avui