Dins el Pla de Millora de la Qualitat Urbana, l'ajuntament de Puigcerdà preveu reformar el carrer Carmelites, situat al nucli històric de la vila. Després d'enderrocar un edifici del carrer Abad Oliva per fer-hi la plaça Santa Joaquima de Vedruna i així esponjar aquesta zona, l'equip de govern vol continuar amb el projecte de millora d'aquest punt del nucli antic. Per això aprovarà en breu la memòria valorada per a la remodelació d'aquest vial, molt utilitzat ja que és on hi ha situada l'escola Vedruna. L'actuació contempla eliminar les barreres arquitectòniques, de manera que la vorera quedarà al mateix nivell que l'espai destinat als vehicles però clarament diferenciada.

La inversió municipal per reformar el vial és de 61.000 euros.

La intenció de l'ajuntament és licitar les obres al mes de juny i iniciar els treballs poc després, un cop hagi finalitzat el curs escolar. Així, l'actuació acabarà just abans de l'inici del curs 2018-2019.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui