Més de 600 ciclistes participaran diumenge a la MTB Challenge Cerdany, una cursa de muntanya que tanca la trilogia de les MTB Series, després de les curses disputades a l'Empordà i al Gironès. Així doncs, la comarca marcarà el destí dels ciclistes en el prestigiós circuit de bicicleta de muntanya de Klassmark Bike i que servirà per coronar els millors ciclistes d'aquesta temporada.
La cursa comptarà enguany amb dos recorreguts i on Puigcerdà tornarà a ser l'epicentre de la prova. Per una banda hi haurà la 'Marathon', prova reina d'aquestes MTB Challenge Series, i que proposarà un recorregut de 77 quilòmetres i 2000 metres de desnivell positiu amb un itinerari que passarà per Puigcerdà, Guils, Ger, Meranges i Queixans. Per altra banda també hi haurà la 'Rally', que comptarà amb un itinerari de 42 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu que resseguirà part del recorregut de la Marathon.
La fórmula de les MTB Challenge Series és clara. Tres curses en recorreguts molt diferents i que transcorren per paisatges de gran interès natural.

El Pirineu avui