L'estació de la Molina ha decidit ajornar la inauguració de la temporada d'estiu, prevista en un inici per aquest dissabte 2 de juny. Des del complex han explicat que s'ha optat per obrir les instal·lacions el proper cap de setmana del 9 i 10 de juny perquè a les zones altes de l'estació encara hi ha força presència de neu. Així doncs, la inauguració dels circuits de Bike Park així com la celebració de l'All For One hauran d'esperar uns dies més, mentre els responsables del complex segueixen treballant per tenir-ho tot a punt.
Aquells que ja s'han inscrit a la prova “All For One” podran competir el dia 9 sense que sigui necessari tornar-se a inscriure's. En el cas de que algun inscrit no pugui assistir a la nova data, els afectats poden posar-se en contacte amb l'estació a través del seu correu o telèfon.

Aquesta prova és apte per a tots els nivells i requereix molta estratègia, per tal de batre el temps que marqui un reconegut rider en dos dels circuits del Bikepark, un dels quals porta el nom de la competició.
A banda del Bike Park, durant els mesos d'estiu La Molina tornarà a oferir un seguit d'activitats esportives i familiars, com ara el passeig amb Telecabina, el Parc d'Aventura als Arbres o el tubbing,

El Pirineu avui