El judici als pares de la nena Nadia Nerea s’ha aplaçat a l’octubre. El cas s’havia de jutjar del 5 al 7 de juny, però l’Audiència de Lleida ha decidit postposar-lo fins als dies 2, 3 i 4 d’octubre perquè l’advocat del pare, Fernando Blanco, va renunciar fa uns dies a defensar-lo. Ara, s’ha designat un advocat d’ofici per al pare, que ha demanat més temps per estudiar els onze volums de la causa i poder garantir així la devensa del seu representat. Recordem que la fiscalia de Lleida acusa als pares, establerts durant molts anys a Fígols, d’haver estafat 1,1 milions d’euros en donacions, aprofitant-se de la malaltia de la seva filla. És per això que demana sis anys de presó per a ells i gairebé 10.000 euros de multa, així com una indemnització per als donants. El pare es troba en presó preventiva a Lleida i la nena està sota custòdia d’una tieta materna.

El Pirineu avui